5 nusos de corbata, un per a cada ocasió

Saps fer un nus de corbata? O ets dels que necessites ajuda? En aquest article volem convertir-te en un expert en la matèria, explicant-te, a més, les diferents tipologies de nusos, amb quines camises van millor i per a quina ocasió són més apropiats.

Som-hi!

El nus senzill. Fàcil de deslligar i de nuar. És fàcil de realitzar ja que requereix pocs passos. La seva asimetria no l’ajuda a ser popular avui dia. Funciona millor amb corbates gruixudes i els queda millor als homes alts.

Nudo de corbata simple

Nus de corbata doble. La seva forma compacta és ideal per a camises de coll llarg. Si el tries, et recomanem que facis servir una corbata de tela suau i no massa curta.

Nudo de corbata doble

Nus de corbata triple. Probablement el més popular, per la seva simplicitat i el resultat final: elegant i afavoridor amb qualsevol camisa.

Nudo de corbata triple

Nus de corbata Windsor. Reservat per a esdeveniments i ocasions especials. El resultat és un nus voluminós per la qual cosa queda millor amb colls de camisa amplis. És una mica complex de fer i requereix una mica més de pràctica que els anteriors.

Nudo de corbata Windsor

Nus de corbata Pratt. Una opció que també s’utilitza en ocasions especials. És un nus una mica menys gruixut que el Windsor pel i queda bé amb qualsevol camisa elegant.

Nudo de corbata Pratt

 

By | 2019-05-07T15:56:34+00:00 maig 7th, 2019|Uncategorized @ca|0 Comments

Leave A Comment