L’art de combinar colors

Mostassa i negre? Blau i camel? Verd i beix? La combinació de colors en la roba no sempre és fàcil. Triar tonalitats que encaixin poden ajudar-te a aconseguir un estil d’acord amb la teva personalitat i adequat a cada ocasió. A més, podràs treure molt més partit del teu armari.

Avui volem compartir amb tu propostes de combinació de colors que sabem que funcionen!

Blau fosc i beix

Dos clàssics que encaixen a la perfecció. El blau és el color de la serenitat i la veritat, però també de l’elegància. A més, és afavoridor i versàtil, perfecte tant per ocasions especials com per outfits informals.

Per aconseguir un bon contrast i destacar la força del color primari, et recomanem que el combinis amb tonalitats beix o marrons clars. T’agradarà el resultat!

Mostassa clar i gris

En els anys 70, el color mostassa es combinava amb freqüència amb el marró. Avui proposem una combinació més arriscada, però que funciona: atreveix-te a portar-ho amb gris. Donaràs  un caràcter modern i casual

A més, les tonalitats grogues tenen el poder de donar confiança als que les porten. Prova-ho davant del mirall i descobreix com et queda!

Vermell i gris

El vermell és el color de la passió i de la força. No tothom gossa a portar-ho, però qui ho fa desprèn seguretat

Una vegada més, et suggerim llevar-lo amb tonalitats grises, que destacaran i no faran ombra a les tonalitats escarlata.

I si cerques un look menys arriscat, però vols donar un estil propi al teu outfit, pots triar el vermell com a complements del teu vestit de sastre. Porta-ho en un mocador en la butxaca. Marcaràs la diferència.

Negre: el bàsic

Les peces negres són indispensables al teu armari. Un color totterreny que queda bé amb tot i una aposta segura. L’autoritat i la disciplina són dues de les característiques que es relacionen amb aquesta tonalitat.

Avui et suggerim combinar-ho amb colors clars per aprofitar el contrast: verd, groc o blanc són només algunes opcions entre un ampli ventall de possibilitats.

I aquestes són només algunes idees per treure partit al teu armari. Si vols més idees o suggeriments et recomanem passar per la nostra botiga al Carrer Muntaner i demanar assessorament als nostres estilistes

By | 2019-01-21T04:41:45+00:00 octubre 11th, 2018|Articles|0 Comments