El procés de creació d’una camisa a mida, pas a pas

Podríem estar hores parlant de la diferència entre una camisa a mida i una industrial. O entrar al detall i explicar la qualitat dels materials, l’excel·lència en les costures i la importància del patronatge en l’adaptació d’una peça al cos.

Però avui no volem treure valor a les peces de confecció, sinó que, a partir de l’explicació del procés de realització d’una camisa al nostre taller, volem posar en valor la feina de persones que, com a Fossman, dediquen una part de la seva vida a dissenyar i elaborar, peces exclusives, pensades i dissenyades d’acord a les necessitats de cada persona.

Aquests són els passos:

  1. Presa de contacte. Per començar a treballar, necessitem conèixer a la persona que fa l’encàrrec. No solament a nivell físic: talla, complexió o forma del cos, sinó també conèixer el detall del que necessita.
  2. Presa de mesures. Pot semblar senzill, però no ho és. Són moltes les mesures necessàries per confeccionar una camisa. Fer-ho bé és indispensable per aconseguir un bon resultat.
  3. Selecció de teixits. En la qual no solament tenim en compte els gustos del client. També intentem assessorar sobre els colors que més afavoreixen i els teixits més adequats amb les necessitats i especificacions de l’interessat.
  4. Creació del patró. Tall clàssic o modern? Tipus de botó? Posarem butxaques? Detalls que fan que cada peça sigui única i que formen la base de la qual peça final.
  5. El patró és la plantilla que servirà com a base per treballar. Marca les línies de tall de cadascun dels elements de la peça final.
  6. Pot ser és el pas amb el que més familiaritzat estiguis. És el que dóna forma a l’encàrrec. Unir les diferents peces amb les nostres màquines especials i rematar a mà els detalls per confeccionar la teva camisa.
  7. La Prova. La tenim! És el moment de veure com et queda. Si ha tot ha anat bé, només romandran els remats. En cas que s’hagi de fer algun ajust, els sastres de Fossman retocarem el que sigui necessari per aconseguir un resultat satisfactori.
  8. Entrega. El nostre moment preferit. I segur que el teu també! Veure-us sortir del nostre taller satisfets segueix sent una gran satisfacció fins i tot amb 20 anys d’experiència

Pensaves que el procés era més senzill? Esperem haver-te ajudat a entendre el nostre treball.

By | 2019-02-11T06:09:34+00:00 novembre 12th, 2018|Uncategorized @ca|0 Comments

Leave A Comment