La difícil elecció dels detalls en una camisa a mida

Pensaves que l’única cosa que havies de decidir en comprar una camisa eren el color, el tall i el teixit? Doncs són molts més els detalls que diferencien aquestes peces. En les nostres camises a mesura, pots triar, a més, el coll que vols per al teu encàrrec.

Avui t’expliquem les diferències entre les tipologies de coll que pot tenir una camisa. Hem seleccionat les opcions més populars, encara que hi ha moltes més per a triar, totes a la teva disposició a Fossman.

Com cada cas és diferent, a la nostra sastreria t’ajudarem a triar l’opció que més et convingui d’acord a les teves necessitats i que, alhora, més t’afavoreix segons la forma del teu cos.

Coll anglès o Turndown Collar

És el coll tradicional, el que podem veure en les camises Oxford. Normalment s’utilitza per un estil esportiu . Encara que en els últims anys no és el més utilitzat, sempre té adeptes.

El coll francès

És el coll més popular i estès. Còmode, versàtil i elegant, és polivalent, tant per a ocasions especials, en les quals queda perfecte amb jaqué com per a esdeveniments més informals.

Això sí, a Fossman recomanem portar-ho amb corbata!

El coll italià

Contràriament que el francès, el coll de camisa italià es va obrint a mesura que s’acosta als extrems, també s’usa per a ocasions especials, però en ser més obert és més adequat per a nusos de corbata amples, com el Windsor.

Altres opcions són els colls saharià, mao, smoking i d’època. Multitud de variables que faran de la teva camisa una peça única, especial i pensada per a tu. Recorda que en Fossman a més de sastres som experts en assessorar els nostres clients. Vine a visitar-nos!

By | 2019-02-11T06:06:46+00:00 febrer 11th, 2019|Uncategorized @ca|0 Comments

Leave A Comment