L’elegància està de moda

Americanes, camises i pantalons de vestir estan de moda aquesta primavera. Encara que el look de sport continua tenint adeptes, l’estil formal va guanyant terreny.

Entre les tendències d’aquesta primavera dominen les siluetes folgades. Fugen del slim fit que, encara que a molts afavoreix, no és la millor opció per als dies de calor.

En aquesta línia, la roba a mida és perfecte per tal que les teves peces no es vegin massa amples i desfavoreixin la teva figura.

Una de les novetats més destacades: tornen les muscleres! un complement que té tants adeptes com detractors. A Fossman ens encanten, sempre que tinguin la grandària adequada i que s’ajustin a la silueta que les porta. No tenen res a veure les muscleres d’una jaqueta a mida amb les d’una industrial.

americana home fossman

 

El vestit es converteix en una peça clau de l’armari masculí, un dues peces amb tocs moderns: jaquetes creuades, pantalons rectes amb camal ampla i cintures altes. Ens oblidem dels pantalons skinny o semi llargs i… gràcies! es porten les peces molt més còmodes.

Finalment, un imprescindible aquesta primavera serà l’armilla. Atreveix-te a portar-la sota el vestit o com a complement. Segur que captaràs més d’una mirada.

armilla home

Totes aquestes peces i moltes més les podràs trobar a la nostra sastreria del carrer Muntaner. Vine a visitar-nos i t’assessorarem sobre les tendències d’aquesta temporada que millor encaixen amb la teva personalitat i amb les particularitats del teu cos: camises a mida, vestits de sastre, pantalons de vestir… Tot el que necessites per a estar a la moda amb la qualitat amb la què signem tots els productes de Fossman.

By | 2019-03-13T20:36:22+00:00 març 13th, 2019|Uncategorized @ca|0 Comments

Leave A Comment