Loading...
SERVEIS 2018-07-19T10:51:07+00:00

ELS NOSTRES SERVEIS

la sastreria Fossman disposem en exclusiva dels teixits Caccioppoli, una marca italiana de primera qualitat i experiència des de l’any 1920. A més, disposem d’altres proveïdors de molt alta qualitat amb els que treballem de tota la vida per assegurar-nos la base d’una bona camisa feta a mida o vestit d’home.

camisas hombre Barcelona

En la varietat està la riquesa, per això cadascú té un cos diferent que no sempre pot encabir en els patrons estàndard de les botigues convencionals. L’ofici de sastre perdura en part perquè sabem prendre mesures de les proporcions per tal de treure el màxim profit als trets distintius de cadascú.

El que més ens agrada de la nostra professió és distingir-nos de la roba industrial, per això treballem amb cura i dedicació els dissenys per tal que cada peça sigui única. Camises a mida de tota mena, vestits d’home de diari o per celebracions, armilles i altres peces fan del dia a dia un repte creatiu nou.

Corbates, bufandes, sabates, cinturons, botons de puny, i d’altres accessoris per acabar d’arrodonir el vestit. Tenim una àmplia selecció d’estils des dels més clàssics fins a d’altres més informals i moderns per aportar un valor afegit al teu estil. Sovint oblidem donar-li importància als complements però per nosaltres és la cirereta del pastís.

Treballem perquè el “fet a mida” estigui a l’abast de tothom. Portar un bon vestit no ha de ser cosa de ben pocs, per això ens alegrem quan els nostres clients repeteixen.